Acteurs hebben veel te zeggen over 'Walking Dead'-spinoff 'Rick & Michonne'

Andrew Lincoln en Danai Gurira keren terug voor de zesdelige miniserie.

Zilko Tarici, 30-10-2022 14:13

AMC-serie The Walking Dead mag dan wel eindigen in november, maar met de franchise is het voorlopig zeker nog niet afgelopen. Zo krijgen we drie nieuwe spinoff-serie en is het einde nog niet in zicht voor Fear the Walking Dead.
Een van de spinoffs die we kunnen verwachten is Rick & Michonne. een zesdelige miniserie die zich richt op het koppel dat jarenlang essentieel fungeerde als de hoofdpersonages van The Walking Dead.

Andrew Lincoln en Danai Gurira zullen opnieuw de rollen spelen van Rick Grimes en Michonne in de miniserie, die afgelopen juli officieel werd aangekondigd tijdens de San Diego Comic-Con.

Het enige wat we momenteel concreet weten over de serie, is dat de personages eindelijk het einde krijgen dat ze verdienen. Gurira liet daarnaast afgelopen week weten dat zij de titel 'co-creator' krijgt en helpt bij het schrijven van het script. Schrijver-producent Scott Gimple zei daar het volgende over:

"Zij daagt me uit, ik daag haar uit, en we laten elkaar niet zomaar wegkomen met iets. Ik ben meer een karakteracteur en Danai is een hoofdrolspeler. Het maakt voor een goede combinatie. Danai is ontzettend ambitieus op creatief nuveau. Het is een goede energie om om je heen te hebben."

De opnames van Rick & Michonne beginnen in januari. Het resultaat zal waarschijnlijk later in 2023 worden uitgezonden.


Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Danai Gurira, Andrew Lincoln, Rick and Michonne, The Walking Dead, Black Panther Wakanda Forever

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 kneitergoede series op
Netflix

4 kneitergoede series op Netflix

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie