search
Internet reageert op vertrek Henry Cavill bij 'The Witcher'
Series / Nieuws

Internet reageert op vertrek Henry Cavill bij 'The Witcher'

Henry Cavill stopt met zijn rol in 'The Witcher' en het internet raakt er niet over uitgepraat.

Tot groot ongenoegen van fans maakte Henry Cavill eergisteren bekend dat hij in seizoen 4 van de Netflix-serie The Witcher niet meer te zien zal zijn als hoofdpersonage Geralt of Rivia. Voor de meeste mensen kwam dit als een schok en het internet reageert dan ook volop.

In een bericht op Instagram schrijft Cavill dat hij de rol zal doorgeven aan Liam Hemsworth en dat hij enthousiast is om hem in de rol te zien: 'Mijn reis als Geralt van Rivia was gevuld met zowel monsters als avonturen, en helaas, zal ik mijn medaillon en mijn zwaarden neerleggen voor seizoen 4. In mijn plaats zal de fantastische Mr. Liam Hemsworth de mantel van de Witte Wolf op zich nemen. '

Fans zijn alles behalve blij
Cavill noemt in zijn bericht op Instagram niet de reden waarom hij stopt als Geralt, waardoor veel fans zijn begonnen met speculeren. Zo denken veel mensen dat Cavill problemen had met de richting die The Witcher op ging, of dat hij zich volledig wil gaan focussen op zijn rol als Superman.

Hoewel zowel Cavill als Hemsworth tevreden lijken met de situatie, geldt dit niet voor de meeste fans. Op Twitter delen zij dan ook volop hun mening over de situatie. Een aantal van de tweets lees je hieronder.







The Witcher is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen