search
'Fallout' toont bekende elementen in nieuwe beelden van Prime Video's aankomende serie
Series / Nieuws

'Fallout' toont bekende elementen in nieuwe beelden van Prime Video's aankomende serie

Als serie gebaseerd op het bekende computerspel zijn deze details alvast gegarandeerd!

Het was al eerder bekend dat Amazon een serie ging maken van het mega populaire computerspel Fallout. Spelers van de games zullen ongetwijfeld het spel uit hun hoofd kennen en verwachten dan ook veel elementen terug te zien in de serie. Prime Video bevestigd alvast wat in een nieuwe teaser.

De serie wordt dus geproduceerd door Amazon, onder de leiding van Westworld-makers Jonathan Nolan en Lisa Joy. Ontwikkelaars van het computerspel Bethesda hebben de afgelopen 10 jaar een legio aan producenten uit Hollywood langs zien komen die allemaal wel een film of serie van het spel wilden maken. Maar in al die tijd hebben ze nee gezegd, daar ze alle voorstellen niet geschikt vonden. Tot nu.

Serie blijft heel dicht bij de spellen
In de productie van de serie werkt ook het hoofd ontwerp van Bethesda Game Studios Istvan Pelz. Hij draagt zorg dat alle elementen uit het spel zo goed mogelijk overkomen in de serie. Volgens hem zal de serie heel dicht bij het originele concept van de spellen blijven.

In de nieuw uitgebrachte teaser zijn een aantal producenten te zien van Bethesda die vertellen over het brengen van Fallout naar de televisie. Aan het eind van de video is Jonathan Nolan aan het woord en tijdens zijn uitleg over de serie zullen fans van de spellen gelijk het bekende Power Armer en de frisdrank Nuka-Cola herkennen.

De serie is momenteel in productie dus het is nog even wachten. Maar kijk hieronder snel naar de nieuwe teaser en kijk of jij de Fallout elementen herkend!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen