Eerste setfoto's 'Fallout'-serie zien er gruwelijk vet uit, inclusief Power Armor!

Maak je klaar om de retrowereld van de videogame in te stappen!

Mitchell van Vuren, 28 juli 2022 13:58

Amazon heeft helaas nog geen officiële beelden vrijgegeven van hun opkomende Fallout-televisieserie, maar op sociale media sijpelt er alsnog al veel binnen. De eerste indrukken zien er al precies zo uit als in de game, en beloven een serie van topkwaliteit op te gaan leveren. Zie de eerste beelden hieronder!
Twee video's geven de kijkers een eerste, uitgebreide blik op de set van de serie. Daarop is een bekende naam te zien: de Super Duper Mart. Dit keten van kruidenierswinkels was al te zien in de videogames Fallout 3 en Fallout 4.


Samen met de verouderde autowrakken roepen de beelden al duidelijke associaties op met de games, waarin de spelers door een post-apocalyptische wereld moesten dwalen zonder vaak een levende ziel in de wijde omgeving. Minus de monsters en de mutanten dan…


Nog meer foto’s van de set
Ook op Twitter waren er al beelden gedeeld van de set. Op de foto’s zijn al verschillende bekende elementen uit de games te zien, die spelers ervan vast en zeker zullen herkennen. Verder doken enkele beelden op van wat lijkt op een Power Armor?!


Een releasedatum voor de Prime-serie is helaas nog niet bekendgemaakt.

Bron: Coming Soon

Lees meer over: fallout, amazon prime video, set, super duper mart

Populair nieuws