search
Vertrek Henry Cavill bij 'The Witcher' is erger dan je denkt
Series / Nieuws

Vertrek Henry Cavill bij 'The Witcher' is erger dan je denkt

Henry Cavill was enorm belangrijk voor de ontwikkeling van het personage Geralt of Rivia.

Inmiddels weten we al een paar dagen dat Henry Cavill The Witcher na seizoen 3 zal verlaten en dit nieuws zorgt voor gemengde reacties. Zijn vertrek is echter misschien nog wel erger voor het personage Geralt of Rivia dan je al dacht…

In seizoen 4 van The Witcher zal niet Henry Cavill maar Liam Hemsworth te zien zijn in de rol van Geralt of Rivia. Zijn vertrek zal waarschijnlijk een grotere invloed hebben op de rest van de serie dan je in eerste instantie zou denken, want Cavill deed namelijk veel meer dan alleen de hoofdrol spelen in The Witcher.

Droomrol voor Henry Cavill
Vanaf het begin af aan is Henry Cavill al open over zijn liefde voor het personage Geralt of Rivia en hoe graag hij de rol wou spelen. Toen Cavill de rol eenmaal kreeg, heeft hij dan ook een grote invloed gehad op de ontwikkeling van het personage.

In het eerste seizoen wou showrunner Lauren Schmidt Hissrich namelijk een Geralt weergeven die slim was zonder al te veel te communiceren. Cavill drong voor het tweede seizoen echter aan op een Geralt die meer trouw was aan de boeken. Hierdoor toonde het personage meer persoonlijkheid in het tweede seizoen, waar fans erg blij mee waren.

Grote uitdaging
Hoewel Liam Hemsworth als Geralt of Rivia zou kunnen werken, zal het hoe dan ook anders zijn. Er is bovendien een groot risico dat zijn personage losgekoppeld voelt van de rest van de personages. Hoe dan ook: het zal een grote uitdaging worden voor Liam Hemsworth.

The Witcher is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen