search
Na lange tijd eindelijk de trailer voor 'Dead to Me' seizoen 3
Series / Nieuws

Na lange tijd eindelijk de trailer voor 'Dead to Me' seizoen 3

Het was even wachten maar binnenkort kunnen we weer genieten van Jen & Judy.

Het komt steeds vaker voor dat kijkers wel eens wat langer moeten wachten op een vervolgseizoen van hun favoriete serie. De producties worden steeds groter en de verwachtingen even zo. Maar voor Dead to Me zit het wachten er op want het nieuwe seizoen komt eraan en een nieuwe trailer is zojuist uitgebracht.

De zwarte komedie kwam uit in 2019 met een tweede seizoen in 2020. Ongetwijfeld heeft de coronapandemie de productie wat vertraging gegeven. De voornaamste reden is dat de maker van de serie Liz Feldman al had besloten om de serie te beëindigen en de tijd wou nemen om een passend en goed laatste seizoen te maken.

Elkaar gevonden in leed
Dead to Me is een zwarte komedie die draait om het leven van de twee vriendinnen Jen, gespeeld door Christina Applegate, en Judy, gespeeld door Linda Cardellini. Zij ontmoeten elkaar terwijl ze rouwen om hun recentelijk overleden partners. In het geval van Judy's verloofde Steve, gespeeld door James Marsden, zit er echter wat meer achter.

Het oogt namelijk allemaal een stuk minder onschuldig dan dat de twee vriendinnen het doen voorkomen. In de trailer is te zien dat Judy een discussie aangaat met een politieagent die vraagt naar het twijfelachtige overlijden van Steve. Dit gaat gepaard met de dames die grote hoeveelheden geld in een tas stoppen en een auto beschieten. Genoeg te zien dus in seizoen drie.

Kijk gauw naar de trailer hieronder. Vanaf 17 november is het derde seizoen van Dead to Me te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen