search
Fan van 'House of the Dragon'? Koop dan nu je eigen stukje Westeros!
Series / Nieuws

Fan van 'House of the Dragon'? Koop dan nu je eigen stukje Westeros!

Het zal mogelijk worden om meerdere iconische momenten en personages de jouwe te maken.

Warner Bros. heeft bekendgemaakt dat ze digitale 'collectibles' gaan uitgeven van de magische wereld van Game of Thrones, waaronder iconische momenten en personages uit de HBO-serie. Met het recente succes van House of the Dragon had de timing haast niet beter kunnen zijn.

De makers van Game of Thrones zijn een samenwerking aangegaan met de digitale marktplaats Nifty's om een collectie aan digitale voorwerpen aan te bieden, die gekoppeld zijn aan de hitserie. De digitale snuisterijen worden verkocht als 'non-fungible token' (NFT's).

NFT's zijn cryptografische 'tokens', die gekoppeld kunnen worden aan digitale en fysieke content. De NFT fungeert als een eigendomsbewijs, wat de laatste jaren heeft geleid tot een globale markt voor digitale kunstwerken, muziek en voorwerpen in videogames.De digitale wereld van Game of Thrones
De nieuwe collectie Game of Thrones: Build Your Realm is ontstaan uit een samenwerking tussen de makers en digitaal productiebedrijf Daz 3D, die zal aftrappen met het uitbrengen van avatars, gebaseerd op personages uit de series.

De collectie is bedoeld om op nieuwe manieren fans te betrekken in de wereld van The Song of Ice and Fire, en is pas het eerste deel van een heel programma. In meerdere hoofdstukken zullen verschillende soorten collectibles worden uitgebracht, zoals iconische momenten, locaties, personages en meer uit de Game of Thrones-serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen