search
Topserie van Netflix krijgt eerste trailer voor afrondend derde seizoen
Series / Nieuws

Topserie van Netflix krijgt eerste trailer voor afrondend derde seizoen

Prima ontvangen Dead to Me krijgt een laatste derde seizoen van de streamer.

Netflix begon in 2019 met de tragikomedie Dead to Me en in 2020 verscheen al het tweede seizoen. Door de coronacrisis werd het derde en afrondende seizoen flink vertraagd, maar nu weten we dat deze te zien is in november dit jaar.

De hoofdrollen in de serie zijn voor Christina Applegate, Linda Cardellini en James Marsden. De laatste had in seizoen twee nog een dubbelrol. Er zijn ook rollen voor onder meer Max Jenkins, Sam McCarthy, Luke Roessler en Edward Asner.

In de serie Dead to Me is een heetgebakerde weduwe op zoek naar de doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet is wat ze lijkt te zijn.

Eerste trailer voor laatste seizoen Dead to Me
De komedieserie werd bedacht door Liz Feldman en de ontvangst is prima te noemen. Applegate kreeg zelfs twee keer een nominatie voor de Primetime Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Comedy Series. De serie en Cardellini een keer.

Wil je nog snel de eerste twee seizoenen gaan kijken, dan kan dat uiteraard op Netflix. Er staan al twintig afleveringen voor je klaar. Hieronder de trailer voor seizoen 3.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen