Meer details over waarom Henry Cavill vertrekt bij 'The Witcher'

Meer over vertrek Henry Cavill bij 'The Witcher'

Onlangs kondigde Netflix aan dat Henry Cavill niet meer in The Witcher te zien zal zijn. Nu zijn er meer details over dit vertrek gedeeld.

Niels Arts, 3 november 2022 18:26

Het was schokkend nieuws toen bekend werd gemaakt dat Henry Cavill niet meer in The Witcher gaat verschijnen na het derde seizoen. Nu zijn er meer details onthuld over dit opmerkelijke vertrek.

Meteen na de onthulling van het nieuws dacht iedereen dat Cavill simpelweg vond dat het tijd was voor hem om te vertrekken, maar er blijkt meer achter te zitten. Cavill overwoog al eerder om de serie achter zich te laten, namelijk.

Vertrek Henry Cavill The Witcher
Volgens Redanian Intelligence, een bron goed bekend met de gang van zaken bij de productie van de Netflix-serie, overwoog Cavill na het tweede seizoen al om te stoppen met The Witcher.

Dit kwam door meningsverschillen met de producenten betreffende de content van de serie en de rol van Geralt. Maar laten we eerlijk zijn, we hoefden geen betrouwbare bronnen te hebben om te begrijpen waarom Cavill niet tevreden is over zijn rol in de serie.

Het is algemeen bekend dat Henry Cavill groot fan is van het bronmateriaal van The Witcher. De serie wijkt echter vaak van de boeken af, en Geralt speelt een minder centrale rol dan boeklezers gewend zijn.

We gaan zien wat de rol van Geralt in The Witcher seizoen drie is. Vanaf seizoen vier moeten we het met Liam Hemsworth doen. Veel succes, Liam!

The Witcher is nu te zien op Netflix.
Bron: Comic Book

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill

Populair nieuws