search
Aan dit 'Andor'-personage gaan fans een hekel hebben
Series / Nieuws

Aan dit 'Andor'-personage gaan fans een hekel hebben

Actrice Denise Gough, die Dedra Meero speelt in Andor, zegt dat fans binnenkort niet meer voor haar personage zullen juichen.

Andor-actrice Denise Gough, die Dedra Meero speelt in de nieuwe Star Wars-serie, zegt dat fans momenteel nog voor haar personage juichen. Maar binnenkort zal daar verandering in komen.

Andor betekent de terugkeer voor verschillende personages die we voor het eerst zagen in Rogue One: A Star Wars Story. Het titulaire personage Cassian Andor natuurlijk, maar bijvoorbeeld ook Saw Gerrera. Maar er is ook genoeg ruimte voor nieuwe personages.

Dedra Meero in Andor
Zoals Dedra Meero. Volgens de actrice Denise Gough heeft hoofdschrijver Tony Gilroy haar op sympathieke wijze geïntroduceerd in het verhaal, waardoor ze nu een fan-favoriet is geworden. Dat ze er maar van geniet, want hier gaat binnenkort schijnbaar verandering in komen.

Aldus de actrice zelf. Binnenkort wordt namelijk duidelijk wat de ware aard van Dedra is, en daar zullen kijkers geen fan van zijn:

"Tony schreef de eerste paar scènes zo dat we juichten voor Dedra, maar aan het einde doe je dat niet meer. Ze is niet zomaar een vrouw in een mannenwereld, maar een fascist in een wereld van fascisten. Het was belangrijk om te laten zien dat macht vrouwen net zoveel beïnvloedt als mannen."

Nieuwe Andor-afleveringen verschijnen iedere week op Disney Plus. Het eerste seizoen bestaat uit twaalf afleveringen, waarvan er nog drie moeten verschijnen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen