search
Netflix lanceert veel nieuwe series deze week
Series / Streaming-diensten

Netflix lanceert veel nieuwe series deze week

Check hier het hele overzicht met alle nieuwe series die je nu op Netflix kan bingen.

Elke vrijdag zetten we alle nieuwe series op Netflix voor je op een rij. Ook deze vrijdag is het weer druk!

Young Royals (seizoen 2): Prins Wilhelm schikt zich in het leven op zijn prestigieuze nieuwe kostschool Hillerska. Het blijkt lastiger dan hij dacht om zijn hart te volgen.

Blockbuster: In de laatste Blockbuster vecht een hardwerkende manager om zijn videotheek open en het personeel tevreden te houden te midden van concurrentie en ingewikkelde gevoelens.

The Fabulous: Vier beste vrienden jagen hun dromen na in de competitieve modewereld terwijl ze hun veeleisende banen, romantische dilemma's en wilde nachten in de stad combineren.

Buying Beverly Hills: Het familiebedrijf The Agency van Mauricio Umansky staat voor de meest luxueuze eigendommen in Beverly Hills. Maar er loert ook drama om elke hoek.

Manifest (seizoen 4, deel 1): Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

Gabby's Poppenhuis (6 seizoenen): Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.

Ninjago (6 seizoenen): Om het land van Ninjago te beschermen, moeten Kai, Jay, Cole en Zane zich meester maken van hun elementaire krachten en Spinjitzu-wapens.

Love Between Fairy and Devil (1 seizoen): Wanneer een fee van lage rang per ongeluk een machtige demon tot leven wekt, raakt hun lot kosmisch verstrengeld en raakt de wereld in rep en roer.

Killer Sally (1 seizoen): Vrienden, familie en Sally McNeil zelf vertellen het verhaal van het turbulente huwelijk van twee bodybuilders dat eindigt in een schokkende moord op Valentijnsdag.

De Drakenprins (4 seizoenen): Door een buitengewone ontdekking worden twee menselijke prinsen en een elvenstrijder aangezet tot een epische reis om vrede te stichten in hun oorlogvoerende landen.

Top of the Lake: Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen