search
Fans van 'The Sandman' willen maar één ding in seizoen 2

Fans van 'The Sandman' willen maar één ding in seizoen 2

Fans van 'The Sandman' hopen dat een bepaald personage te zien zal zijn in seizoen 2.

Nina Beerendonk
Nu Netflix eindelijk bekend heeft gemaakt dat er een seizoen 2 van de succesvolle serie The Sandman aan zit te komen, kunnen kijkers beginnen met speculeren over dit volgende seizoen. Het blijkt alleen dat veel fans van de serie hier al aardig wat tijd aan hebben besteed.

Hoewel het vrij lang onzeker bleef of er wel een tweede seizoen van The Sandman zou komen, hebben fans zeker niet stilgezeten. Zij weten namelijk al haarfijn welk personage ze in seizoen 2 absoluut willen zien verschijnen.

Favoriete personage van hoofdrolspeler
Het personage waar veel fans met smart op zitten te wachten is één van de Endless, namelijk Delirium. Nu seizoen 2 bevestigd is, willen mensen graag geloven dat Delirium eindelijk haar entree gaat maken in de serie.

Wat hen nog meer hoop geeft, is dat hoofdrolspeler Tom Sturridge Delirium eerder zijn favoriete Endless-personage noemde: 'Er is iets dat zo mooi is aan chaos en ik denk dat dit wezen de meest voortreffelijke uiting van chaos is'.

Fans hebben veel suggesties
Fans zijn al volop aan nadenken over wie deze rol het beste zou kunnen vertolken en bombarderen Neil Gaiman, de schrijver van de grafische romans waar de serie op gebaseerd is, met suggesties.

Voor nu zijn actrices Anya Taylor-Joy en Sadie Sink de grote favorieten onder fans. Er is echter nog niets bekend over wie deze rol zal gaan vertolken, mocht Delirium in seizoen 2 verschijnen.

The Sandman is te zien op Netflix.Aanbevolen artikelen