search
Ook deze sterren te zien in Guy Ritchie's 'The Gentlemen' op Netflix

Ook deze sterren te zien in Guy Ritchie's 'The Gentlemen' op Netflix

Gister werd al bekend dat Theo James gecast is, nu weten wie de cast complementeert.

Glenn Walsh
Van de alom geliefde en succesvolle film The Gentlemen wordt een serie gemaakt. Netflix gaat de samenwerking aan met de maker van het origineel Guy Ritchie. In een eerder bericht werd vermeld dat Theo James gecast is en nu zijn de volgende sterren bekend gemaakt.

Zoals nu bekend is zullen Daniel Ings (I Hate Suzie, Instinct), Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Boys), Kaya Scodelario (The Maze Runner, Pirates of the Caribbean 3), Joely Richardson (The Patriot, The Sandman), Peter Serafinowicz (Spaced, Star Wars: The Phantom Menace) en Vinnie Jones (Snatch, Gone in 60 Seconds) hun opwachting maken.

Weerzien van oude Britse vrienden
De laatste in dit rijtje Vinnie Jones weet weer samen te werken met Guy Ritchie. Zij werkten voor het laatst samen in de film Snatch uit 2000. Guy Ritchie kijkt in ieder geval uit naar het project. Hij verteld dat de wereld van The Gentlemen ook een beetje zijn wereld is. Hij kijkt er naar uit de fans weer in de wereld te betrekken en hen kennis te laten maken met de nieuwe personages en verhalen.

Waar soms de originele makers van films absent zijn van de series die volgen zal Guy Ritchie aan het hoofd staan van de serie. Het is daarbij ook bedacht door Guy Ritchie en hij heeft de pilot samen geschreven met Matthew Read. Naast het feit dat Ritchie ook nog uitvoerend producent is zal hij de eerste twee afleveringen zelf regisseren.

De makers zijn druk bezig met de serie. Binnenkort wordt meer over The Gentlemen bekend.

Aanbevolen artikelen