search
Guy Ritchie's 'The Gentlemen' wordt een serie

Guy Ritchie's 'The Gentlemen' wordt een serie

Ritchie zal zelf de eerste twee afleveringen van de serie voor zijn rekening nemen als regisseur.

Zilko Tarici
Netflix staat op het punt om het groene licht te geven voor een serie gebaseerd op Guy Ritchie's succesvolle zwartgallige misdaadfilm The Gentlemen.

De filmversie werd oorspronkelijk gepitcht als een serie voordat het een film werd. In de film zagen we kleurrijke acteerprestaties, waaronder Hugh Grant als een gladde journalist, Colin Farrell als een vechtcoach in een trainingspak en Charlie Hunnam als een harde jongen.

Een onverwacht succes
Naast de genoemde acteurs zagen we in The Gentlemen ook acteurs als Matthew McConaughey, Henry Golding, Jeremy Strock, Eddie Marsan en Michelle Dockery. De film kostte 22 miljoen dollar, maar was goed voor een wereldwijde opbrengst van 115 miljoen dollar.

Ritchie schreef mee aan het script van de pilot-aflevering, zal fungeren als uitvoerend producent én zal de eerste twee afleveringen regisseren. Het is een productie van Miramax TV.

Dit is overigens de eerste keer in lange tijd dat Ritchie bij een tv-serie is betrokken. Hij had namelijk niks te maken met Crackle's serie gebaseerd op zijn film Snatch.

Aanbevolen artikelen