Seizoen 4.2 van 'Manifest' neemt een unieke tijdsprong

Showrunner Jeff Rake onthult dat het tweede deel van 'Manifest' seizoen 4 zal beginnen met een sprong in de tijd.

Nina Beerendonk, 05-11-2022 19:28

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Na de schokkende gebeurtenissen in de finale van het eerste deel van Manifest seizoen 4, onthult showrunner Jeff Rake dat er in het tweede deel van het seizoen een kleine sprong in de tijd zal plaatsvinden.
De eerste tien afleveringen van het langverwachte vierde seizoen van Manifest verschenen gisteren op Netflix. Niet geheel verrassend eindigde dit eerste deel van het seizoen met een enorme cliffhanger.

Tijdsprong van een paar maanden
In een interview heeft showrunner Jeff Rake nu al wat informatie gegeven over wat we kunnen verwachten van het tweede deel van dit seizoen. Zo zal deel twee zich een paar maanden na de gebeurtenissen uit deel één afspelen.

Over het plot zegt Rake het volgende: 'Jared zal respectvol zijn geweest, en dan is de vraag: Hoeveel tijd moet je wachten voordat je verder gaat? Dat zal een vraag zijn die zowel Michaela als Jared zichzelf stellen'.

Datum nog onbekend
De datum waarop seizoen 4.2 van Manifest zal verschijnen is nog onbekend. Om te weten wanneer we zullen uitvinden of de passagiers van vlucht 828 hun ''death date'' zullen overleven, moeten we dus nog even geduld hebben.

Manifest is te zien op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Manifest, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam