search
Geruchten rond Henry Cavill gaan door. 'The Witcher' in seizoen 2 van 'House of the Dragon'?
Series / Nieuws

Geruchten rond Henry Cavill gaan door. 'The Witcher' in seizoen 2 van 'House of the Dragon'?

Acteur Henry Cavill die vertrekt bij 'The Witcher' nu in verband gebracht met rol 'House of the Dragon'

Op het Spaanse Mediaplatform Marca gaat een opvallend gerucht rond over Henry Cavill. Henry Cavill is al flink in het nieuws door zijn vertrek uit The Witcher. Maar sinds kort gaat ook dit opmerkelijke gerucht rond.

Henry Cavill wordt namelijk verrassend genoeg gelinkt aan House of the Dragon. Hij is hier vervolgens ook naar gevraagd tijdens de promotie van zijn nieuwste film Enola Holmes 2.

Cavill over Westeros
Cavill zegt hierover: "Ik denk dat het cool zou zijn om in Westeros te zijn, echt waar. Ik denk echter niet dat daar een plaats voor mij is."

Nog een superheld naar Westeros?
Een andere 'superheld' die volgens Marca wordt gelinkt aan House of the Dragon is Elisabeth Olsen. De 'Wandavision'-ster die bekend is van haar rol als Wanda Maximoff, wordt als mogelijk nieuw te introduceren lid van de Targaryen-familie getipt.

Het lijken ons op dit moment slechts geruchten, maar pas als het tweede seizoen van House of the Dragon begint, weten we dat zeker.

Kijk House of the Dragon op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen