Deze hitserie krijgt mogelijk nu al een reboot

Ryan Murphy deelt zijn mening over een mogelijke 'Glee'-reboot.

Nina Beerendonk, 08-11-2022 14:40

Ryan Murphy heeft natuurlijk de afgelopen tijd enorm veel succes gehad met de horror series Dahmer en The Watcher. Maar één van zijn meest populaire series blijft de serie Glee, die liep tot 2015. Nu deelt Murphy zijn mening over een eventuele reboot.
De serie Glee liep van 2009 tot 2015 en ging over een groep scholieren die op school aan theater deden. Al vrijwel direct nadat de serie 7 jaar geleden tot zijn einde kwam begon men zich af te vragen of er misschien een reboot aan kwam.

Een Broadway-musical?
Nu heeft showmaker Ryan Murphy zelf zijn mening gedeeld over een mogelijke reboot van Glee. Hij denkt nog vaak na over de serie en de mogelijkheden: ''Weet je, moeten we het op de een of andere manier opnieuw opstarten? Moeten we er op de een of andere manier een Broadway-musical van maken?''

''Het is een soort van interessant nalatenschap dat ik op een positieve manier wil hervatten na een tijdje pauzeren. Maar ik weet het niet. Ik hou gewoon van waar het voor stond en wat het deed. En er zal nooit in mijn leven nog een Glee zijn, iets dat er dichtbij komt, op de manier dat ik me er zo dichtbij voel staan''.

Of er daadwerkelijk een Glee-reboot komt is dus nog de vraag, maar er is goede hoop. Glee is te zien op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Glee, Ryan Murphy, Disney

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam