search
Disney+ lanceert prachtige trailer 'Zootopia+' animatieserie
Series / Nieuws

Disney+ lanceert prachtige trailer 'Zootopia+' animatieserie

De serie bestaat uit in totaal zes aanstekelijke verhalen en ook de betrokken cast is niet van de minste...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vanaf morgen is op Disney+ de animatieserie Zootopia+ te bekijken. In de laatste rechte lijn naar de lancering van de reeks werd er door Disney een trailer de wereld ingestuurd en die ziet er allerminst slecht uit.

Wie Zootopia zegt denkt uiteraard meteen aan de populaire speelfilm uit 2016 die erin slaagde om een Academy Award in de wacht te slepen. De film introduceerde een aantal personages waar nu (veel) dieper op zal worden ingegaan in de serie. Het gaat hierbij onder meer om het luipaard Flash, maar natuurlijk ook om de muis Fru Fru.

De reeks introduceert ook een aantal gloednieuwe personages waardoor er ook (of misschien wel in het bijzonder) voor de fervente fans van Zootopia meer dan voldoende nieuws te ontdekken zal zijn.

Topcast
Disney is erin geslaagd om voor de Zootopia+-animatieserie een absolute sterrencast op de been te brengen. De cast bestaat dan ook uit namen zoals bijvoorbeeld Kristen Bell, maar ook Jason Bateman, Ginnifer Goodwin en Nate Torrence. De productie van de animatieserie is in handen van Nathan Curtis.

De animatieserie Zootopia+ is te bekijken op streamingdienst Disney+ vanaf woensdag 9 november 2022.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen