search
Heel populaire 'Glee' zou terug kunnen keren
Series / Nieuws

Heel populaire 'Glee' zou terug kunnen keren

Televisiezender FOX zou misschien overwegen om Glee terug te brengen straks.

Reboots, remakes en revivals van iconische televisieseries maken een belangrijk onderdeel uit van het medialandschap op dit moment. Steeds meer titels belanden uiteindelijk opnieuw op het kleine scherm.

Als we de woorden van Fox Entertainment President Michael Thorn mogen geloven, lijkt het erop dat de serie Glee een reboot kan krijgen. In een interview met Deadline liet hij weten dat er "actieve creatieve gesprekken" plaatsvinden om de serie 24 terug te brengen.

Meer Glee maken
Maar dat is niet het enige. Michael Thorn laat namelijk ook weten dat hij het helemaal top zou vinden om een aantal klassieke series een remake te gunnen. Een daarvan zou dan Glee moeten zijn.

Thorn vertelde namelijk desgevraagd dat hij het "geweldig" zou vinden om meer Glee te maken. Specifieker dan dat werd hij niet:

"We verwelkomen het vieren van onze iconische series en het maken van verrassende aanpakken altijd, vooral in deze drukke markt staan we er altijd voor open om ons beste materiaal met onze favoriete partners te maken," vertelde hij.

Dat is een verrassing voor de kijker, die de dramedy in 2015 tot een einde zag komen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen