search
Netflix stuurt eerste beelden 'Capturing the Killer Nurse' de wereld in
Films / Nieuws

Netflix stuurt eerste beelden 'Capturing the Killer Nurse' de wereld in

De documentaire is een aanvulling op de recent verschenen, zeer populaire film 'The Good Nurse'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De populariteit van de Netflix-film The Good Nurse liegt er niet om. Mensen zijn zeer geïnteresseerd in het waargebeurde verhaal van de "Killer Nurse". Dat was voor Netflix voldoende reden om ook uit te pakken met een heuse documentaire.

De documentaire draait rond Charlie Cullen. Hij was een ervaren verpleger en bovendien ook ontzettend geliefd bij zijn collega's van het zogenaamde Somerset Medical Center in New Jersey. Ondanks het feit dat hij zeer geliefd was zou hij uiteindelijk uitgroeien tot één van 's werelds meest productieve seriemoordenaars.

Duister verhaal
Voor deze documentaire geldt dat ze een nieuw licht laat schijnen op het toch behoorlijk duistere verhaal dat schuilt achter Charlie Cullen en zijn vele moorden. Dit gebeurt aan de hand van interviews met mensen die zeer nauw betrokken waren met de gebeurtenissen.

De crew die betrokken is bij deze documentaire is beslist niet van de minste. Verantwoordelijk voor de productie is bijvoorbeeld Tim Travers Hawkins. Hij was eerder ook al verantwoordelijk voor de film XY Chelsea die het verhaal vertelde van de klokkenluider Chelsea Manning.

De documentaire is vanaf komende vrijdag 11 november 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix. Deze laatste heeft nu alvast een teaser de wereld ingestuurd.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen