search
Opnames 'Fear the Walking Dead' zijn begonnen!
Series / Nieuws

Opnames 'Fear the Walking Dead' zijn begonnen!

De spinoff van The Walking Dead zal later dit jaar zijn premiere beleven.

AMC heeft aangekondigd dat de opnames van The Walking Dead-spinoff Fear the Walking Dead in Vancouver van start zijn gegaan. Er zal later dit jaar ook gefilmd worden in Los Angeles.


Fear the Walking Dead is net als The Walking Dead een productie van Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert en showrunner David Erickson. Het eerste seizoen van de serie zal bestaan uit zes afleveringen en wordt aan het einde van de zomer uitgezonden door AMC. Producent Adam Davidson, die de pilot regisseerde, zal dit ook doen voor de tweede en derde aflevering.

Fear the Walking Dead speelt zich af in Los Angeles en richt zich op een nieuwe groep personages en verhaallijnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Kim Dickens (Gone Girl, Sons of Anarchy) als Madison, Cliff Curtis (Missing, Gang Related) als Travis, Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) als Nick em Alycia Debnam-Carey (Into the Storm) als Alicia. Daarnaast zien we in het eerste seizoen ook actrices Elizabeth Rodriguez (Orange is the New Black) als Liza en Mercedes Mason (Quarantine 2: Terminal) als Ofelia.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen