Tegenspelers Norman Reedus gevonden in 'Walking Dead'-spinoff over Daryl Dixon

AMC heeft twee acteurs gevonden die Daryl Dixon het leven moeilijk moeten gaan maken in zijn 'The Walking Dead'-spinoff.

Niels Arts, 8 november 2022 18:35

Het laatste seizoen van The Walking Dead zit er bijna op, maar het TWD-universum blijft alsmaar groeien. Vele spinoffs zijn in ontwikkeling, waaronder een serie over Daryl Dixon.
Deze serie heeft nu twee acteurs gevonden die het hoofdpersonage van deze nog ongetitelde serie het leven moeilijk moeten gaan maken. Clémence Poésy (The Essex Serpent) en Adam Nagaitis (Chernobyl) gaan grote rollen spelen in de spinoff.

Daryl Dixon-spinoff
Dat betekent dat Nagatis terugkeert om voor AMC te werken. Voorheen verscheen hij al in The Terror.

In de Daryl Dixon-spinoff is het titulaire hoofdpersonage afgereisd naar Frankrijk om een voor hem nieuwe wereld te verkennen genaamd Parijs. Daar komt hij onder andere Isabelle tegen, de leider van een progressieve religieuze groep waar Daryl zich bij aansluit.

Nagaitis speelt Quinn, een Brit die machtig is geworden in het post-apocalyptische Frankrijk als een handelaar op de zwarte markt en de eigenaar van Demimonde, een ondergrondse nachtclub.

Origineel zou Melissa McBride Norman Reedus vergezellen als castlid van deze spinoff, maar zij verliet het project in april van dit jaar.

De Daryl Dixon-spinoff moet in 2023 verschijnen. The Walking Dead is nu te zien op Netflix.
Bron: Deadline

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, spinoff

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws