Deze 'The Walking Dead'-ster is niet blij met einde van zijn personage

'Walking Dead'-ster niet blij met einde personage

Niet alleen fans, maar ook castleden hebben moeite met afscheid nemen van 'The Walking Dead'.

Nina Beerendonk, 5 november 2022 10:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu er een einde komt aan The Walking Dead, betekent dit ook automatisch het einde voor een hoop personages. Hoewel een paar van deze personages eigen spin-offs krijgen, is dat niet voor hen allemaal het geval. En het blijkt dat niet iedereen is blij met hoe het verhaal voor hun personage eindigt.
De laatste aflevering van The Walking Dead komt uit op 20 november. De serie werd gecanceld om ruimte te maken voor de vele spin-offs die eraan komen over personages uit de originele serie. Het cancellen van de show zorgde voor veel teleurgestelde fans, maar blijkbaar ook voor teleurgestelde castleden.

Gefrustreerd over einde
The Walking Dead-ster Khary Payton heeft namelijk in een interview onthuld dat hij gefrustreerd was over hoe de reis van zijn personage Ezekiel Sutton tot zijn einde kwam. 'Er zijn zoveel plaatsen en situaties die ik graag had willen verkennen', legt de acteur uit.

Hoewel hij het jammer vindt dat het stopt, zegt Payton ook dat hij de keuzes van de schrijvers begrijpt. Payton prijst de serie zeer voor de "prachtig geconstrueerde" diepe personages. Stiekem hoopt hij nog een keer terug te keren: 'Ik hou mijn vingers gekruist, want ik zou heel graag Ezekiel ooit nog eens willen spelen'.

Het laatste deel van The Walking Dead is te zien op Disney+.
Bron: Startefacts

Lees meer over: The Walking Dead, Khary Payton, Disney

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws