F-Bomb in 'The Walking Dead' kwam toevallig tot stand

De nieuwste aflevering van The Walking Dead kwam met een F-bomb, maar die stond niet eens in het script.

Niels Arts, 08-11-2022 17:56

Fans van The Walking Dead waren verrast toen de meest recente aflevering eindigde met een F-bomb, iets wat we niet vaak horen in een AMC-serie. Hier is hoe dit moment tot stand is gekomen.
Hoewel Europeanen er niet zo snel over zullen vallen, zijn Amerikanen vaak iets gevoeliger wanneer het aankomt op het gebruik van scheldwoorden op tv. Vandaar dat er veel reactie was op het feit dat The Walking Dead een F-bomb gebruikte.

F-bomb in The Walking Dead
Het gebruik van scheldwoorden in The Walking Dead is zeldzaam. Maar met het einde van de serie in zicht, staat er natuurlijk meer op het spel dan ooit tevoren en dan wil er nog weleens een scheldwoord uitfloepen.

General Mercer, gespeeld door Michael James Shaw, deed precies dat in de meest recente aflevering. Hij eindigde met "Time to f--- s--- up." - wat je ongetwijfeld zelf wel in kunt vullen. Maar het grappige is: zo stond dit niet in het script:

"Dat was oorspronkelijk dus niet het zinnetje. En ik denk niet eens dat dat oorspronkelijk de laatste beat van het script was, maar soms ben je gewoon aan het bewerken beweegt je dingen en het voelde gewoon alsof dat zo'n cool, dramatisch moment was. En dat was gewoon een gratis take die Michael voor de lol deed en niemand dacht dat we het zouden gebruiken."

"Maar mijn redacteur had het in de cut gezet die hij en de regisseur [Rose Troche] deden. En ik had zoiets van: 'We checken gewoon de gescripte takes, voor het geval dat.' En dat was verreweg de coolste, beste take. En we hadden zoiets van: 'Laten we het gewoon gebruiken. Waarom niet?'"

The Walking Dead is nu te zien op Netflix.
Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Netflix, seizoen 11

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in