search
Gewillige singles terug in seizoen 4 van 'Too Hot To Handle' op Netflix: bekijk de eerste trailer!
Series / Nieuws

Gewillige singles terug in seizoen 4 van 'Too Hot To Handle' op Netflix: bekijk de eerste trailer!

Eerste trailer van een nieuw seizoen 'Too Hot to Handle' opgedoken.

Er komt alweer een nieuw seizoen van Too Hot to Handle aan. De verlenging van de show werd afgelopen 24 maart 2022 aangekondigd, dus de verwachting was dat we nog wel even moesten wachten op een nieuw seizoen.

Seizoen 4 zal echter al vanaf 7 december streambaar zijn. Net als in voorgaande seizoenen zal de cast vol zitten met nieuwe singles die, in de veronderstelling mee te doen aan een ander programma, na aankomst een onverwachte wending zullen meemaken.

Plot Too Hot to Handle
Too Hot to Handle is een datingspel waarbij de deelnemers zich moeten onthouden van fysieke intimiteit en in plaats daarvan zinvolle verbindingen moeten maken tijdens hun verblijf. Ze zullen deelnemen aan verschillende workshops die hen zullen helpen zichzelf en hun relaties met anderen te verbeteren. De vraag is natuurlijk of de knappe deelnemers zich kunnen inhouden om elkaar te bespringen.

YouTube
De winnaars die het programma met succes doorlopen, ontvangen uiteindelijk het overgebleven prijzengeld. Inmiddels is er een eerste trailer met presentator Mario Lopez opgedoken op YouTube. Deze kun je hier zien:


Kijk Too Hot to Handle op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen