search
Het einde van 'The Handmaid's Tale' seizoen 5 uitgelegd
Series / Nieuws

Het einde van 'The Handmaid's Tale' seizoen 5 uitgelegd

Het einde van het vijfde seizoen laat veel kijkers in spanning.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Handmaid's Tale seizoen 5 eindigde met een knal toen alle belangrijke verhaallijnen hun onvermijdelijke conclusie bereikten - hier is het einde van The Handmaid's Tale seizoen 5 volledig uitgelegd.

Het einde van The Handmaid's Tale seizoen 5 bleek een keerpunt te zijn voor veel personages, waaronder June, maar ook Nick en Luke.

June
Ondanks hun stroeve relatie komen Serena en June elkaar tegen in de laatste aflevering. Het is onbekend of Serena en June's uitwisseling in The Handmaid's Tale seizoen 5 finale betekent dat ze beiden in de toekomst een hand hebben in het complot tegen Gilead. Toch heeft hun toevallige ontmoeting zeker een nieuwe start voor de twee geduid, een schone lei na alles wat June en Serena elkaar hebben aangedaan.

Luke
Luke zijn reddingsactie om June te redden van een Canadese burger kan spanningen opleveren. Gezien ook hoe The Handmaid's Tale seizoen 5 liet zien dat Canada steeds minder gastvrij werd voor vluchtelingen uit Gilead en Luke per ongeluk een Canadese burger doodde, zullen ze waarschijnlijk proberen een voorbeeld te stellen aan Luke.

Nick
Het is duidelijk dat Nick June moeilijk kan loslaten. Na trouw te hebben gezworen aan Rose doet hij er toch nog alles aan om haar te zien en te beschermen. Hij zet zichzelf hierbij in moeilijke positie tegenover Gilead.

Het is onduidelijk of dit betekent dat Nick zal moeten ontsnappen uit Gilead om tegen hen te vechten in The Handmaid's Tale seizoen 6 of dat ze hem enigszins zullen vergeven. Toch, aangezien Rose besloot dat ze niet meer bij hem wilde zijn, lijkt het erop dat Nick een bondgenoot minder zal hebben in Gilead.

The Handmaid's Tale is the streamen op Amazon Prime en Videoland.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen