search
Welke CW shows zijn na dit jaar nog veilig?

Welke CW shows zijn na dit jaar nog veilig?

Welke shows keren er volgend seizoen wel nog terug op CW?

Daan Kusen
Het is nog gevaarlijk voor shows op het CW netwerk. Met de overname van het bedrijf door Nexstar is het nog maar de vraag welke shows er over blijven. Veel van CW's paradepaardjes zijn al geschrapt.

Geschrapt
Toen CW eerder dit jaar verkocht werd, liet dat een vacuum achter waarin veel shows nog steeds zitten. Maar het zorgde er ook voor dat heel veel shows gecanceld werden.

De Vampire Diaries spin-off Legacies en de Arrowverse-series Legends of Tomorrow, Naomi en Batwoman zijn meteen gecanceld. Van shows als Stargirl, The Flash, Riverdale en Nancy Drew is gezegd dat het komende seizoen hun laatste moest worden.

Politieseries en sitcoms
Nexstar liet weten dat ze het netwerk flink wilden veranderen, het toegankelijker maken voor een breder publiek. Niet slechts het jongere publiek maar ook de oudere kijker zou er zijn plek moeten vinden. Het netwerk zal politieseries gaan uitzenden, sitcoms en drama's gericht op een wat volwassener publiek.

Welke series zijn nog veilig?
Qua superhelden zijn Superman & Lois en de nieuwe serie Gotham Knights nog steeds in de running.

Het veiligst lijkt de serie Walker, met voormalig Supernatural-ster Jared Padalecki. Deze reboot van een Chuck Norris-film is populair genoeg om een spin-off te krijgen. De spin-off lijkt dan weer niet zo veilig te zijn, gezien de hogere kosten.

De Supernatural prequel-serie The Winchesters, wiens voorganger seizoenen lang succes bracht voor The CW, lijkt ook veilig.

Onzekerheid dus voor veel shows, maar we houden je van alle veranderingen op de hoogte!

Aanbevolen artikelen