search
Seth Rogen enthousiast over 'The Boys'-spinoff 'Gen V'
Series / Nieuws

Seth Rogen enthousiast over 'The Boys'-spinoff 'Gen V'

Uitvoerend producent Seth Rogen geeft een update over The Boys-spinoff Gen V.

Seth Rogen is enthousiast over vroege beelden van Gen V, een The Boys-spinoff waar hij als uitvoerend producent aan verbonden is. Onlangs sprak hij erover in een interview met Collider.

Als een acteur kennen we Seth Rogen vooral van zijn rollen in grappige films als Neighbors, maar hij werkt tegenwoordig ook als producent aan projecten. Zoals de The Boys-spinoff Gen V, waar hij tot nu toe enthousiast over is.

Seth Rogen over Gen V
Seth Rongen is overigens al langer bekend met The Boys. Zo werkt hij ook als producent aan de originele serie, en heeft hij zijn steentje bijgedragen aan de geanimeerde spinoff Diabolical.

Gen V wordt echter een live-actie spinoff, waar Rogen tot nu toe zeer over te spreken is:

"Ik begin afleveringen van de serie te zien, en het is volkomen krankzinnig. Net zoals de combinatie van superhelden in een universiteitsomgeving in een ongelooflijk subversieve R-rated wereld is, ja. Er zijn delen van die serie waar ik en Evan [Goldberg] naar fragmenten kijken van: 'Mijn God, wat doen ze daar?'"

Dat klinkt als een echte The Boys-serie, dus. Het filmen van Gen V is al afgerond, waardoor we die serie waarschijnlijk eerder te zien krijgen dan seizoen 4 van The Boys, dat nog in productie is.

The Boys is nu te zien op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen