Kijk de allereerste trailer van 'Between'

Kijk de allereerste trailer van 'Between'

Nieuwe Netflix- serie zal vanaf 21 mei wekelijks te zien zijn.

Michelle Iwema, 13 mei 2015 17:27


Een paar weken terug werden de eerste beelden al vrijgegeven van de serie Between, maar nu is ook de eerste trailer uit, die je hierboven kunt bekijken. Hierin krijgen we alvast een idee van wat we mogen verwachten van deze (duidelijk) spannende Netflix- serie.

Uitgangspunt is dus dat alle mensen boven de 21 zijn overleden aan een mysterieuze ziekte, waardoor de populatie in het plaatsje Pretty Lake in een klap afneemt. De overheid sluit de hele omgeving hermetisch af omdat de ziekte besmettelijk zou zijn en laat de jongeren aan hun lot over. De kinderen moeten zichzelf daarna zien te redden.

Jennette McCurdy is de bekendste actrice die meespeelt in de serie. Zij werd beroemd dankzij haar rollen in iCarly en Sam & Cat en speelde gastrollen in televisieseries als Malcolm in the Middle, Zoey 101 en Will & Grace. Ook Jim Watson speelt een rol in de serie, die eerder te zien was als de jonge Abraham Setrakian uit The Strain.

Het eerste seizoen van Between bestaat uit zes afleveringen van een uur, waarvan de eerste aflevering vanaf 21 mei op Netflix gelanceerd wordt. Wekelijks wordt er een nieuwe aflevering toegevoegd.

Bron: Netflix

Lees meer over: etflix, nieuw op Netflix, aanbod Netflix Nederland, Netflix, Between, Netflix Originals, trailer, Trailer Between, trailer Netflix

Populair nieuws