Grote sterren in 3 gloednieuwe films van Netflix, Prime en Apple TV+

Filmnieuws - Een nieuwe detective in de lift, een politieagent met een geheim en een getraumatiseerde militair.

Mitchell van Vuren, 12 november 2022 08:00

Deze week hebben nieuwe films zich aangediend binnen het Nederlandse streaminglandschap met Harry Styles, Jennifer Lawrence en Millie Bobby Brown. Bekijk hieronder welke films het zijn en of je ze niet direct op jouw kijklijstje moet zetten!
Enolma Holmes 2 | Netflix
Deze familiefilm over detective Enolma Holmes, die haar eigen detectivebureau opzet, steekt volgens recensent Mark Dijkstra sterk in elkaar. Het spel van Millie Bobby Brown en Henry Cavill komt geweldig samen, wat de film 4 sterren opleverde.

Hij betoogt: "Het gehalte van vermaak is hoog met lichte spanning, een vleugje humor en goed uitgevoerde en in beeld gebrachte vechtscènes. Een echte familiefilm, maar ook zeker een aanrader voor iedereen die toe is aan een mooie verfilming waarbij je lekker je hoofd leeg kan maken."

Lees de rest van de recensie.

My Policeman | Prime Video
Volgens Terrence Shea start deze romantische dramafilm met Harry Styles traag op, maar raakt de kijker gedurende het kijken van de film steeds meer betrokken bij het ontroerende verhaal van de personages. Zijn oordeel: 3 sterren.

Hij stelt: "Als je leeft in een tijd waarin de maatschappij meent dat twee volwassen mensen niet verliefd op elkaar mogen zijn omdat het afwijkt van de norm en je daarvoor zelfs de bak in kan draaien, valt er weinig anders te doen dan de schijn hoog houden en je ware gevoelens achter gesloten deuren bewaren. 'My Policeman' toont zo'n relatie, inclusief de haken en ogen die daaraan zitten."

Lees de rest van de recensie.

Causeway | Apple TV+
Jennifer Lawrence worstelt als getraumatiseerde soldaat met haar verleden en zet daarmee een sterke performance neer. Het rustige verhaal stond Terrence Shea erg aan, wat zorgde voor 3.5 sterren.

Hij vond: "'Causeway' is een kalme doch boeiende dramafilm die niet voelt als een anker om je enkel. Lyndseys fysieke en mentale belemmeringen zijn niet waar het verhaal om draait, maar de reden waarom ze terug naar huis moet om daar haar kleine demonen te overwinnen."

Lees de rest van de recensie.

Bron: FilmTotaal

Lees meer over: my policeman, enolma holmes 2, causeway, netflix, prime video, apple tv plus

Populair nieuws