search
 'Blood Origin' wordt compleet anders dan 'The Witcher'
Series / Nieuws

'Blood Origin' wordt compleet anders dan 'The Witcher'

De spin-off 'The Witcher: Blood Origin' zal volgens showrunner Declan de Barra niet hetzelfde zijn als het origineel.

Binnenkort zal de nieuwe spin-off van The Witcher, genaamd The Witcher: Blood Origin, verschijnen op Netflix. De serie is een prequel en zal heel anders zijn dan de originele serie, onthult showrunner Declan de Barra in een interview.

In dit interview onthult De Barra hoe deze versie van de Witcher zal verschillen van de meer verfijnde Geralt, gespeeld door Henry Cavill (binnenkort door Liam Hemsworth), en vertelt hij wat het publiek kan verwachten van de prequel-miniserie:

"Dit is een heel ander type Witcher. Het is een ruw en smerig prototype dat nauwelijks functioneert, maar je krijgt een idee van hoe hij later zal worden verfijnd".

Waar zal The Witcher: Blood Origin over gaan?
The Witcher: Blood Origin zal de kijker mee terug in de tijd nemen. De serie speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen van The Witcher af en toont de creatie van de eerste Witcher als zeven buitenbeentjes in de elfenwereld zich verenigen in een bloedige zoektocht tegen een onoverwinnelijke macht.

In de serie zien we onder andere Sophia Brown, Michelle Yeoh, Laurence O'Fuarain, Lenny Henry en Mirren Mack. The Witcher: Blood Origin vertelt het verhaal in een korte tijd, want de serie bestaat uit slechts vier afleveringen.

The Witcher: Blood Origin is vanaf 25 december te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen