search
Disney+ maakte er een topdrukke week van
Series / Streaming-diensten

Disney+ maakte er een topdrukke week van

Check hier alle nieuwe series en afleveringen die je nu kan zien op Disney+.

Het was pas druk op Disney+ deze week! We duiken in het bijzonder uitgebreide nieuwe aanbod van deze week.

Zootopia+ (seizoen 1): 'Zootopia+' neemt je mee terug naar het dierenmetropool Zootropolis, via korte afleveringen die dieper duiken in de levens van de intrigerende inwoners van deze Oscar®-winnaar.

The Murders before the Marathon (seizoen 1): Als de politie een gruwelijke drievoudige moord in Waltham, Massachusetts had opgelost, zou ze dan de bomaanslag tijdens de marathon van Boston hebben voorkomen?

Save Our Squad (seizoen 1): David Beckham keert terug. Na een carrière die hem helemaal naar de top van het internationale voetbal heeft gebracht, gaat hij terug naar waar het allemaal begon.

Robo mundial (seizoen 1): Na zijn spaargeld te hebben opgemaakt om zijn zoon mee te nemen naar het komende WK, is Lucho enorm teleurgesteld als zijn voetbalgekke land, Argentinië, wordt gediskwalificeerd vanwege een sanctie.

Revenge of the Others (seizoen 1): Een jongen komt op school om het leven door een val. Ok Chanmi gelooft niet dat haar tweelingbroer, Park Wonseok, zelfmoord heeft gepleegd en gaat naar de middelbare school van haar broer, Yongtan.

Os Segredos da Tia Catia (seizoen 7 en 8): 'Os Segredos Da Tia Catia' is een tv-programma met tante Cátia, altijd vriendelijk en gastvrij, in haar huis en vooral met het eten.

Los Montaner (seizoen 1): De familie Montaner: ontmoet en volg deze iconische familie, geleid door een van de belangrijkste artiesten in de geschiedenis van de Latijnse muziek.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Walking Dead (S11E22)
Women in Taipei (S01E09)
Welcome to Wrexham (S01E08)
The Mysterious Benedict Society (S02E04)
The Mighty Ducks: Game Changers (S02E07)
Sumo Do, Sumo Don't (S01E04)
Shadow Detective (S01E04)
Pink Lie (S01E07)
Black Rock Shooter: Dawn Fall (S01E04)
Andor (S01E04)
The Kardashians (S02E08)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen