search
Verhaal 'Tulsa King' met Sylvester Stallone werd in recordtijd geschreven

Verhaal 'Tulsa King' met Sylvester Stallone werd in recordtijd geschreven

Stallone speelt in de nieuwe misdaadserie een gangsterbaas die wat te bewijzen heeft.

Zilko Tarici
Er is een reden waarom Taylor Sheridan zo in trek is momenteel. De bedenker, schrijver en producent van Yellowstone heeft namelijk wel vier series die dit jaar worden uitgezonden, en nog een aantal die nog moeten verschijnen!

Dit weekend wordt niet alleen het vijfde seizoen van Yellowstone gelanceerd, maar ook de door Sylvester Stallone aangevoerde serie Tulsa King. Van beide series krijgt de eerste aflevering ook een gelimiteerde bioscooprelease in Amerika.

Tijdens een gesprek met The Hollywoord Reporter over Tulsa King, deed producent David Glasser een interessante onthulling over de nieuwe serie. Het zou namelijk zo zijn dat Sheridan het script van de pilot binnen 24 uur al op papier had gezet nadat hij tijdens een gesprek met Stallone hoorde dat hij een gangsterbaas wilde spelen.

Aldus Glasser:

"Taylor zet de brede lijnen voor het verhaal uiteen in een uurtje. En de dag erna, op een zaterdagmiddag, heb ik opeens een script in mijn mailbox. Het script in kwestie had toen nog de titel Kansas City King, en het was fantastisch."

Glasser en Sheridan brachtten Stallone de maandag erna op de hoogte van hun idee, en huurden Terence Winter in als showrunner. Zó snel kan het dus gaan in Hollywood!Aanbevolen artikelen