search
Alle 'NCIS'-series komen bij elkaar in mega crossover evenement
Series / Nieuws

Alle 'NCIS'-series komen bij elkaar in mega crossover evenement

De verschillende misdaden in de verschillende steden zullen elkaar gaan tegenkomen.

De spannende misdaadseries van NCIS zijn inmiddels een bekend instituut. In 2003 kwam het origineel NCIS uit en is inmiddels aan zijn 20e seizoen bezig. Meerdere varianten volgden en in aankomende januari staat er een enorm televisie-evenement gepland in een crossover waar alle NCIS series elkaar tegen gaan komen.

NCIS is zo populair gebleken dat door de jaren heen verschillende varianten van de serie zijn gemaakt. Elk op een verschillende plaats in de Verenigde Staten waar misdaden opgelost moesten worden. Zo zijn NCIS: Los Angeles, NCIS: Hawai'i en NCIS: New Orleans toegevoegd aan de wereld van NCIS.

Crossover in NCISverse
Net zoals vele films en televisieseries tegenwoordig hun eigen 'universum' hebben, oftewel meerdere films of series die zich in dezelfde wereld en continuïteit begeven als de oorspronkelijke films of series, is er nu ook de 'NCISverse'. Vanaf januari is er een drie uur durend evenement gepland om de 'NCISverse' nog groter te laten groeien.

Het evenement zal draaien om een heel belangrijke en bijzonder persoonlijke zaak om een mysterieuze huurmoordenaar te pakken. In deze zaak komen alle NCIS-divisies van over het hele land bij elkaar in Washington. Hier vieren ze een feest om een professor te eren die meerdere leden heeft getraind van de NCIS-divisies. Echter op de avond van het feest wordt de professor dood gevonden en wordt zijn dood omringd door mysterieuze omstandigheden.

Op maandag 2 januari is het crossover evenement te bekijken op CBS of te streamen op Paramount+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen