search
Beth is in seizoen 5 'Yellowstone' het meest woedend tot nu toe
Series / Nieuws

Beth is in seizoen 5 'Yellowstone' het meest woedend tot nu toe

Het wordt een onvoorstelbaar woedende Beth die van alle kanten aangevallen wordt.

Nog maar één dag wachten voor er weer een gloednieuw seizoen van Yellowstone uitkomt. Actrice Kelly Reilly die in de serie de rol van Beth speelt weet de kijkers alvast te teasen met de kennis dat ze in het aankomende seizoen het meest boos is tot nu toe.

In een recent interview vertelt Kelly Reilly wat haar en de familie uit de serie te wachten staat. Het is namelijk zo dat de familie Dutton in het nieuwe seizoen meerdere bedreigingen krijgen die van werkelijk alle kanten komen. Dit loopt zo hoog op dat het geduld bij Beth opraakt en de grenzen worden bereikt van wat zij aan kan.

Een climax van geweld en bedreigingen
Ze zegt er zelf het volgende over: "Je zal zien dat dit seizoen alles bij elkaar komt. De aanval komt vanuit elke hoek. Beth is dit seizoen echt meer een wild dier dan ooit tevoren. Toen ik de scripts las dacht ik dat dit misschien de eerste keer zal zijn dat ze zich verliest in haar razernij". Het is voor haar mooi om te zien hoe de kern van elk personage in dit seizoen geraakt gaat worden.

Beth heeft het in het vierde seizoen van Yellowstone al niet makkelijk gehad. Nadat er een bomontploffing in haar kantoor was heeft ze het ternauwernood overleeft, is Mark Equities van binnenuit gesaboteerd en had ze keer op keer aanvaringen met haar vader John (Kevin Costner) over zijn nieuwe liefde Summer Higgings. Deze opbouw zal leiden naar een explosie van Beth's emoties in seizoen vijf van Yellowstone.

Vanaf 13 november is Yellowstone te kijken op SkyShowtime.



Aanbevolen artikelen