search
HBO Max deelt trailer voor volgend seizoen 'Gossip Girl'
Series / Trailer

HBO Max deelt trailer voor volgend seizoen 'Gossip Girl'

Gossip Girl komt in het tweede seizoen van de reboot erger terug dan ooit tevoren.

Het eerste seizoen van HBO's reboot van Gossip Girl kwam uit in 2021 en nu zit er een tweede seizoen aan te komen. HBO heeft nu de trailer van dit nieuwe seizoen uitgebracht.

Toen het eerste seizoen van de reboot van Gossip Girl uitkwam, werd deze in het weekend na zijn release de meest bekeken originele HBO Max serie tot dan toe. Hoewel er veel mensen keken, werd de serie niet erg hoog beoordeeld en kon het voor de meeste mensen bij lange na niet tippen aan het origineel.

Gossip Girl is terug
Ondanks de kritiek komt er nu dus toch een nieuw seizoen van de reboot, wat natuurlijk niet verbazingwekkend is gezien de kijkcijfers. In de trailer zien we dat de personages inmiddels in hun tweede semester van "Junior year" zitten en opnieuw getergd worden door Gossip Girl.

En ze zal erger terugkomen dan ooit, laat HBO weten in de premise: "Het is tijd voor haar om het vuur hoger te zetten. Oude vijanden, nieuwe bondgenoten, constante veranderingen - dit semester kan er maar één koningin zijn, en tegen het einde van het schooljaar zal iedereen weten waar de lichamen begraven zijn en wie de schop vasthield".

Gossip Girl is vanaf 1 december te zien op HBO Max. Hieronder kun je de trailer alvast bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen