search
Acteurs zijn "te sexy" voor 'The Crown', wat vinden ze er zelf van?
Series / Nieuws

Acteurs zijn "te sexy" voor 'The Crown', wat vinden ze er zelf van?

Kijkers hebben een probleem met het nieuwe seizoen van 'The Crown', want de acteurs zijn te knap.

Seizoen 5 van The Crown verscheen woensdag op Netflix en wordt gezien als het meest controversiële seizoen tot nu toe. Onder andere de affaire tussen Prince Charles en Camilla komt aan bod. Veel mensen vinden echter dat deze twee gespeeld worden door acteurs die "te sexy" zijn…

Het vijfde seizoen van de Netflix-serie The Crown focust zich op gebeurtenissen in het Britse koningshuis gedurende de jaren 90. Dit waren roerige jaren voor de koninklijke familie, waarin ze schandaal na schandaal meemaakten.

Te knap voor het koningshuis
Wel drie van de kinderen van Queen Elizabeth scheidden dat jaar van hun partner, waarvan de meest beroemde uiteraard de scheiding van kroonprins Charles en Diana was. Ook komt de relatie tussen Prince Charles en Camilla Parker-Bowles aan bod in het seizoen.

Charles wordt gespeeld door Dominic West en Camilla door Olivia Williams. Hoewel hun acteerprestaties over het algemeen gewaardeerd worden, is er voor veel mensen een aanzienlijk probleem in dit seizoen: de acteurs zouden beide veel te knap zijn om deze leden van het koningshuis te spelen.

Wat vinden de acteurs?
In een interview met Variety vertellen West en Williams wat zij van dit commentaar vinden. West reageert op een gekscherende manier: "Nou, ik denk dat daar wel iets in zit. Ik heb ergere dingen gehoord". Ook Williams neemt het niet te serieus: "De productie zal gewoon moeten proberen te onderdrukken hoe hot we zijn voor seizoen 6".

The Crown seizoen 5 is te zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen