3 series die je moet zien voor het WK voetbal 2022

Kan je niet wachten tot het WK volgende week start? Zet dan een van deze series op!

Mitchell van Vuren, 15 november 2022 10:15

Met het WK Voetbal voor de deur zijn er voldoende voetbalsupporters die niet kunnen wachten tot volgende week. Weet jij ook niet wat je nu met je tijd aan moet? Zet dan vooral een van de onderstaande voetbalseries op!
Becoming Champions | Netflix | 9 afleveringen
De docuserie vertelt de verhalen van meerdere landen, die een lange strijd hebben moeten leveren om de wereldtitel te verkrijgen. Per land laat een aflevering zien hoe het team het voor elkaar heeft gekregen en wat het betekent voor een land om de felbegeerde beker te winnen.


Ted Lasso | Apple TV+ | 2 seizoenen
In deze met Emmy's overladen komedieserie volgt de kijker de worstelingen van footballcoach Ted Lasso om een Britse voetbalcoach te worden. Zijn gebrek aan ervaring is een obstakel en ook een grote aanzetter voor de hilariteit van de serie.

De eigenaar van het team, Rebecca Welton, huurt Lasso in met de hoop dat hij zal falen. Zij wil namelijk wraak nemen op de vorige eigenaar van het team, haar ontrouwe ex-man. Maar het sceptische team en Rebecca hadden niet voorzien wat voor sympathiek persoon Ted is, en wat hij verder allemaal in zijn mars heeft.


FIFA Uncovered | Netflix | 4 afleveringen
In deze gloednieuwe miniserie wordt de FIFA onder de loep genomen. Kritisch wordt gekeken naar de vriendjespolitiek en de mondiale wereldpolitiek die de organisatie draaiende houdt. En het toont wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken om een wereldkampioenschap te organiseren.


Lees meer over: becoming champions, netflix, ted lasso, apple tv plus, fifa uncovered

Populair nieuws