search
Kevin Costner weet al wanneer hij stopt met zijn successerie 'Yellowstone'
Series / Nieuws

Kevin Costner weet al wanneer hij stopt met zijn successerie 'Yellowstone'

Zal Kevin Costner nog lang te zien zijn bij de hitserie?

Kevin Costner klimt niet nogmaals in het zadel voor een nieuw seizoen van Yellowstone. In de eerste aflevering van seizoen 5 is te zien hoe zijn personage John Dutton wordt beëdigd als gouverneur van Montana. Om deze functie te vervullen zal hij dan ook zijn geliefde Yellowstone Ranch moeten verlaten.

Een bizar hoog aantal kijkers bekeek de première van seizoen 5 afgelopen zondag. De combinatie van twee afleveringen werd bekeken door een totaal van 12,1 miljoen kijkers. Dat is bijna één miljoen kijker meer dan bij de première van seizoen 4.

Door dit succes zijn er ook meerdere spin-offs in de maak over de Dutton-familie. De verwachting is dat nog in 2022 de series 1883 en 1923 zullen verschijnen van dezelfde maker, Taylor Sheridan.Costner over de nieuwe baan van John Dutton
Costner zei in een interview met USA Today over zijn personage: "Ik weet hoe moeilijk het voor hem zal zijn. Zijn hart ligt bij de ranch, en niet bij het zoeken naar een middenweg. Dat wordt problematisch."

Costner zal dus waarschijnlijk nog maar weinig te vinden zijn in de serie zelf, wat mogelijk wel een domper kan zijn voor de fans. Maar het is, in ieder geval voor de Yellowstone Ranch, voor het beste!

In Nederland is de hitserie nu te bekijken via SkyShowTime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen