Amazon trekt stekker uit prima scorende serie

De serie met Al Pacino zal seizoen 2 gebruiken om het verhaal mooi af te ronden.

Glenn Walsh, 16-11-2022 11:04

Bij het eerder aangekondigde nieuws dat Hunters een tweede seizoen zou krijgen was nog niet bekend dat het gelijk het laatste zou zijn. Toch is de bevestiging gekomen dat de groep nazi-jagers nog maar één seizoen voor de kiezen hebben.
Hunters zal komende januari terugkeren voor nog één laatste seizoen. In het komende seizoen zullen de jagers zich richten op een wereldwijde zoektocht naar Adolf Hitler in een poging om voor eens en altijd met hem af te kunnen rekenen. De rol van Adolf Hitler zal worden gespeeld door de Duitse acteur Udo Kier (Iron Sky, Blade).

Groep zoekt wraak
In het eerste seizoen maakte de kijker kennis met een diverse groep nazi-jagers uit New York in 1977. De groep wordt de 'Hunters' genoemd en komen gedurende de serie tot de ontdekking dat er honderden hooggeplaatste nazi-officieren zich onder het volk begeven en in de Verenigde Staten een vierde rijk willen stichten.

In seizoen twee zullen naast Al Pacino, Logan Lerman en Josh Radnor ook Jennifer Jason Leigh en Emily Rudd te zien zijn. Zij hebben zich toegevoegd aan de cast van Hunters. Waarom de serie precies stopt is nog niet bekend. Daar de serie bij zowel de kijkers als bij de critici redelijke kritieken krijgt is het wachten op een antwoord van Amazon.

Kijk het eerste seizoen van Hunters op Prime Video.
Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Hunters, Al Pacino, Logan Lerman, Josh Radnor, Amazon, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie