Topactrice naast Al Pacino in 'Hunters' seizoen 2

Topactrice naast Al Pacino in 'Hunters' seizoen 2

Na Al Pacino opnieuw een topper in de serie van Amazon Prime Video.

Zilko Tarici, 7 april 2021 om 08:11

Vandaag is bekend geworden dat de Oscar genomineerde Jennifer Jason Leigh een nazi-jager zal spelen in het tweede seizoen van Hunters.
In de serie jaagt een groep Joodse burgers in het New York City van de jaren '70 op nazi's die het Vierde Rijk willen stichten in de Verenigde Staten. Ze doen dit onder leiding van Meyer Offerman (Al Pacino).

De serie, waarin ook Logan Lerman een hoofdrol speelt, kreeg wisselende kritieken toen het eerste seizoen verscheen. Lof was er voor de acteerprestaties, maar minpunten waren er voor het 'pulp'-aspect van het verhaal. Ondanks dat wist de serie genoeg kijkers te trekken en heeft Amazon genoeg geld over om een tweede seizoen van de serie te maken. Get Out-regisseur Jordan Peele produceert wederom.

Een doorgewinterde actrice
Leigh speelt in de serie de rol van Chave Apfelbaum, een legendarische nazi-jager die in de allereerste aflevering kort was te zien als een jonge vrouw. De actrice speelde sinds haar doorbraak in jaren '80-klassieker Fast Time at Ridgemont High mee in een hele hoop topfilms en werd uiteindelijk met een Oscarnominatie beloond voor haar rol in Quentin Tarantino's The Hateful Eight.

Het is nog onduidelijk wanneer we het tweede seizoen van Hunters precies kunnen verwachten op Amazon.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Logan Lerman, Hunters, Al Pacino, Jennifer Jason Leigh, Amazon

Populair nieuws