Pestgedrag op set van langverwachte Netflix-serie leidt tot ontslag

Pestgedrag bij Netflix-serie leidt tot ontslag!

Pestgedrag tijdens de opnames van de prequel van 'Bridgerton' hebben voor de nodige beroering gezorgd.

Bas de Kramer, 16 november 2022 14:31

Na het grote succes van Bridgerton zal er een spin-off van de serie komen. Dit heeft nog wel wat voeten in de aarde gehad omdat de productieontwerper van deze prequel Queen Charlotte: A Bridgerton Story vroegtijdig werd ontslagen.
De serie: Queen Charlotte: A Bridgerton Story bestaat uit acht afleveringen en zal zich concentreren op koningin Charlotte en haar opkomst aan de macht en bekendheid. De Netflix-serie is geschreven door Shonda Rhimes.

Pesten op de set
Nadat de show in mei 2021 voor het eerst werd aangekondigd, verliet de productieontwerper Dave Arrowsmith (die ook werkte aan bijv. Cold Feet, Outlander en The Kissing Booth) het team in april 20022.

Hij werd naar verluidt ontslagen wegens pesten en beledigend gedrag op de set. Netflix bevestigde eerder zijn vertrek, maar gaf geen redenen en vertelde niet of hij vrijwillig of gedwongen vertrok.

Info uit de tabloids
"Er zijn verschillende problemen geweest op de set en enkele bemanningsleden hebben hun bezorgdheid geuit over een aantal verschillende incidenten", vertelde een anonieme bron aan het Britse tabloid The Sun. Het pestgedrag werd bevestigd in een rapport waaruit bleek dat verschillende castleden meldingen hadden gedaan.
Bron: Startefacts

Lees meer over: bridgerton, dave arrowsmith, netflix, queen charlotte

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws