Marvel zette streep door deze serie om Avengers-acteur te 'redden'

Marvel stopte deze serie om Hemsworth te 'redden'

De grote angst van Marvel was dat 'Thor: Love and Thunder' enkel 'Love & Thunder' zou worden.

Mitchell van Vuren, 16 november 2022 15:10

In de Disney+-serie Limitless zal Chris Hemsworth de dood in de ogen kijken tijdens meerdere bizarre stunts, maar Marvel vond dat net een stapje te ver gaan. Zij kwamen tot actie om de serie voor langere tijd te vertragen, zodat ze eerst de opnames van Thor: Love and Thunder konden afronden.

In Limitless zoekt de beroemde acteur de limieten op van het menselijk lichaam via meerdere stunts, waar je maar weinig mensen zo gek voor kan krijgen. Maar Chris Hemsworth gaat de uitdaging graag aan. Het is Marvel die de risico's wat minder leuk vond.

De opnames voor de superheldenfilm werden flink opgeschud nadat de acteur van Thor zijn enkel had verzwikt tijdens het trainen voor een van de uitdagingen. Toen besloot Marvel een stokje voor de opnames te steken van de serie, zodat Hemsworth eerst in goede staat zijn rol als de Dondergod kon voltooien.

Chris Hemsworth bij Jimmy Kimmel
Tijdens zijn bezoek aan Jimmy Kimmel Live vertelde de acteur meer over dit conflict tussen Marvel en Disney+: "Ik begon te trainen, en ik blies mijn enkel uit. Marvel stapte toen in en zei: 'Nee. Een show die je kan doden, dat kun je pas doen na onze film."

Na het afronden van de Marvel-film konden de opnames voor de docuserie opnieuw worden opgepakt. Hemsworth heeft onder andere gesurft en gezwommen in Arctische wateren voor Limitless, waarvoor hij moest samenwerken met een bewegingswetenschapper.

Vanaf 16 november is Limitless te streamen bij Disney Plus.


Bron: IndieWire

Lees meer over: limitless, chris hemsworth, thor love and thunder, marvel, disney plus

Populair nieuws