'Rick and Morty' krijgt nog véél meer seizoenen!

'Rick and Morty' krijgt nog véél meer seizoenen!

Seizoen 6 is nog maar net bezig, maar er liggen nu al plannen klaar voor een negende seizoen.

Zilko Tarici, 18 november 2022 17:42

Hoewel er lange pauzes zaten tussen de eerste paar seizoenen van Rick and Morty, worden nieuwe reeksen nu op een meer consistente basis uitgebracht. En dat blijft nog wel even zo!
We wisten al dat er een megadeal was gesloten met bedenkers Justin Roiland en Dan Harmon voor in elk geval 10 seizoenen, maar hoe staat het er op dit moment voor?

Tijdens een gesprek met Slashfilm van afgelopen week werden stemacteurs Sarah Chalke (Beth) en Chris Parnell (Jerry) gevraagd hoe ver ze al zijn met het opnemen van hun aandeel. Chalke liet daarop weten dat ze al klaar is met de eerste twee afleveringen van het zevende seizoen. De tweede helft van het zesde seizoen begint overigens binnenkort.

Aanhoudende populariteit
Toen Parnell aangaf dat hij er ook al een paar had opgenomen, voegde hij eraan toe dat er nu al werd gesproken over verhalen voor seizoen 9. Dat zou suggereren dat de makers al flink vooruit zijn aan het werken. Met de huidige pas zou een negende seizoen namelijk pas op zijn vroegst in 2025 verschijnen.

Roiland liet daarnaast onlangs weten dat hij nog lang niet klaar is met de serie, ondanks dat er een deal is gemaakt die reikt tot en met het tiende seizoen.
Bron: Slashfilm

Lees meer over: Rick and Morty, Justin Roiland, Dan Harmon, Sarah Chalke, Chris Parnell

Populair nieuws