search
'Black Adam'-ster krijgt eigen Netflix-serie

'Black Adam'-ster krijgt eigen Netflix-serie

Vlak na het afronden van 'Black Adam' is Noah Centineo alweer terug op het scherm.

Mitchell van Vuren
Noah Centineo heeft onlangs dikke successen geboekt met Black Adam en To All the Boys I've Loved Before. Met de nieuwe Netflix-serie The Recruit kan hij als spion aan de slag om zichzelf wederom te bewijzen. Kijk nu de trailer hieronder!

De serie is gemaakt door Alexi Hawley, die eerder al de politieserie The Rookie op zijn naam heeft staan bij ABC. Ook werkte hij mee aan de misdaadserie Castle. Qua ervaring met politiedrama's zit het dus wel goed voor de nieuwe reeks.

Waar gaat de serie over?
In de serie zal Centineo 'the recruit' spelen in een prestigieuze organisatie: in dit geval de CIA. In de rol van advocaat Owen Hendricks krijgt hij een baan bij het agentschap aangeboden. Dan duikt plots Max Meladze op, een voormalige agent van de CIA met een onguur verleden.

Gespeeld door Laura Haddock dreigt Meladze de organisatie te ontmaskeren voor ernstige overtredingen, tenzij zij wordt vrijgesproken van een aanzienlijke misdaad. Owen wil zichzelf graag bewijzen en hij stort zich op de opdracht, die echter snel uit de hand loopt wanneer hij in levensgevaarlijke situaties komt over de hele wereld.

The Recruit gaat 16 december in première op Netflix. Bekijk de volledige trailer snel hieronder!

Aanbevolen artikelen