Acteur reageert op cancelen van scifi-serie 'Westworld' door HBO

Luke Hemsworth reageert op het feit dat 'Westworld' gecanceld is.

Nina Beerendonk, 17 november 2022 13:33

De serie Westworld werd recent gecanceld door HBO. Luke Hemsworth, die in de serie te zien was als Ashley Stubbs, reageert op de voortijdige annulering van de HBO-serie, waar hij helaas precies op zijn 42e verjaardag achter kwam.
Westworld werd ontwikkeld door Jonathan Nolan en Lisa Joy en zou naar verwachting vijf seizoenen hebben. Helaas cancelde HBO de serie tot grote teleurstelling van fans vroegtijdig, vanwege de slechte scores en recensies.

"Het idee was om de cirkel rond te maken"
In een interview reageerde Hemsworth op het cancellen van Westworld, en hij blijkt net zo teleurgesteld te zijn als veel fans. Hemsworth zegt dat hij erg dankbaar is dat hij deel heeft kunnen uitmaken van de serie, maar dat de echte pijn was dat hij het nieuws hoorde op zijn 42e verjaardag:

"Je hoopt dat deze dingen voor altijd blijven bestaan, maar iedereen heeft zijn eigen redenen. Ik ben erg dankbaar voor mijn aandeel in die serie en deze reis was een groot deel van mijn leven, maar ja, het was teleurstellend…"

"Ik denk dat het idee vanaf het begin was om de cirkel rond te maken en terug te komen om over lussen te gaan, om te gaan over mensen en robots die vastzitten in dat traject. Helaas worden we gestopt, maar het is de aard van de wereld. Je kunt er niet depressief van worden. Je gaat verder en het opent nieuwe deuren".

De vier seizoenen van Westworld zijn te bekijken op HBO.
Bron: ET

Lees meer over: Westworld, Luke Hemsworth, HBO

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws