Deze 'House of the Dragon'-ster doet dit nooit meer

'House of the Dragon'-ster doet dit nooit meer

Een House of the Dragon-actrice heeft aangegeven geen fantasyrollen meer te willen doen.

Niels Arts, 17 november 2022 18:21

In de eerste vijf afleveringen van House of the Dragon zagen we Milly Alcock prinses Rhaenyra Targaryen uitbeelden. Dit was haar eerste professionele fantasyrol, maar kennelijk ook haar laatste.
Dat heeft ze aangegeven in een interview met The Herald Sun. Voor fans van House of the Dragon komt dit misschien als een verrassing, want de voorheen vrij onbekende actrice zag haar carrière de lucht in schieten dankzij de rol.

Milly Alcock over House of the Dragon
Dat kon haast ook niet anders lopen, aangezien House of the Dragon als Game of Thrones-prequel gegarandeerd veel kijkcijfers bij elkaar zou rapen. Het was dus goed voor Milly's carrière, maar dat betekent niet dat ze een dergelijke rol opnieuw zou accepteren.

Het tegendeel zelfs. Ze klinkt vastberaden wanneer ze het volgende zegt:

"Ik doe geen fantasyrollen meer. Ik wil zoiets niet meer doen. Ik heb het gedaan en hoef het niet weer te doen. Ik wacht gewoon op het juiste project. Ik heb geen haast om ergens op te springen. Ik zou liever niet veel werken en werk doen waar ik echt trots op en gepassioneerd over ben."

"Als je een project accepteert, moet je eraan wennen om er zes maanden of een jaar van je leven over te praten, dus je wilt er zeker van zijn dat je er echt dol op bent en ik wacht tot dat project langskomt en me verrast."

Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat ze haar tijd met de cast van House of the Dragon negatief heeft ervaren, maar erg positief komt het ook niet over.

House of the Dragon is nu te zien op HBO Max.
Bron: The Herald Sun

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO Max, Milly Alcock

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws