search
Netflix onthult razende beelden uit 'Sonic Prime'
Series / Nieuws

Netflix onthult razende beelden uit 'Sonic Prime'

Netflix heeft een volledige trailer uitgebracht van de aankomende animatieserie Sonic Prime.

Netflix heeft een razendsnelle trailer gedeeld van Sonic Prime, een animatieserie die volgende maand op de streamingdienst moet verschijnen.

In deze actievolle serie staat het razendsnelle blauwe beestje uiteraard centraal, in zijn strijd tegen zijn eeuwige vijand Dr. Eggman. Een vernieuwde confrontatie met de schurk heeft echter desastreuze gevolgen voor het universum...

Sonic Prime-trailer
Het universum wordt namelijk letterlijk gebroken, waardoor Sonic de redder in nood moet spelen om de vrede weer te herstellen. Sonic racet door het Shatterverse, waarin hij vreemde werelden ontdekt en nieuwe vrienden ontmoet.

Aan Sonic dus de taak om het universum te herstellen en om zijn oude vrienden te redden. Deven Mack, Brian Drummond, Ashleigh Ball, Shannon Chan-Kent, Adam Nurada, en Ian Hanlin zijn de stemacteurs die dit spektakel waar hebben gemaakt.

Sonic Prime wordt geproduceerd door Sega, WildBrain en Marza. De serie is geanimeerd door WildBrain. Het eerste seizoen bestaat uit een aflevering van veertig minuten en zeven afleveringen van twintig minuten.

Sonic Prime is vanaf 15 december te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen