De serie '1899' van Netflix wordt erg goed ontvangen

De serie '1899' van Netflix wordt goed ontvangen

De nieuwe serie van de makers van 'Dark' wordt enorm goed ontvangen.

Nina Beerendonk, 18 november 2022 15:33

De nieuwe Netflix-serie 1899 wordt goed ontvangen. De serie van dezelfde makers als de succesvolle serie Dark speelt zich nu af op een schip op de Atlantische Oceaan. Fans hebben lang uitgekeken naar de serie, en de eerste reacties zijn zeer positief.
Een schip genaamd de Kerberos is begonnen aan een reis om een ​​ander schip genaamd de Prometheus te vinden. De oceaan is echter angstaanjagend en de mysteries die onder de golven liggen, zijn misschien niet het enige waar je op je hoede voor moet zijn op volle zee.

Grootste mysterie van hun leven
De omschrijving van de serie klinkt als volgt: "Op hun reis over de uitgestrekte en verraderlijke Atlantische Oceaan komen de passagiers van de Kerberos het grootste mysterie van hun leven tegen. Welkom bij 1899, een meeslepende nieuwe serie van de makers van Dark".

Toen de eerste clip dit jaar op TUDUM debuteerde, omcirkelden massa's horrorfans de datum in hun agenda. Nu blijkt dat de hype zeker niet misplaatst was, als we deze eerste reacties mogen geloven. Hieronder lees je er een paar.


Bron: Comicbook

Lees meer over: 1899, Dark, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws