search
'Chucky' rondt 30 jaar oud 'Child's Play'-verhaal af

'Chucky' rondt 30 jaar oud 'Child's Play'-verhaal af

De laatste aflevering van Chucky heeft een dertig jaar oud verhaal eindelijk afgerond.

Niels Arts
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering zeven van het tweede seizoen van Chucky was vergelijkbaar met Avengers: Endgame. Zo'n beetje alle verhaallijnen en personages van de afgelopen dertig jaar kwamen samen.

Zoals kijkers van de serie vast weten, hebben we regelmatig bekende gezichten uit de Chucky-franchise voorbij zien komen in de op dit moment lopende serie. Maar nog nooit kwamen ze samen zoals in de nieuwste aflevering.

Chucky-reünie
Alex Vincent als Andy Barclay uit Child's Play 1 maakte eerder al een verschijning, maar ook Christine Elise als Kyle uit Child's Play 2 en Fiona Dourif uit Curse/Cult of Chucky.

Neem die personages, en voeg daar dan de nieuwe personages uit de eerste twee seizoenen van de tv-serie aan toe - én Lachlan Watson als Chucky's kinderen Glen/Glenda - en je hebt de cast van de laatste aflevering bij elkaar.

Om alle personages tegelijk in een aflevering te zien, is natuurlijk een leuk cadeautje voor de fans. Maar aan het einde zien we ook dat Andy en Kyle's verhaal nu waarschijnlijk voor goed afgerond is - een mooi moment.

Chucky is in Nederland te zien op FOX.

Aanbevolen artikelen